Uslovi korišćenja

Naručivanje

Porudžbine možete izvršiti telefonski, pismeno, preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@davidovac.rs

Isporuka

Poručenu robu isporučujemo na teritoriji Novog Sada. Dekoracije i aranžmane dostavljamo kurirskom službom na željenu adresu.

Pakovanje

Svaka dekoracija i aranžman se pažljivo pakuje kako bi se smanjila mogućnost oštećenja prilikom dostave.

Izgled gotovog proizvoda

Gotovi proizvodi dekoracija se mogu razlikovati u odnosu na one koje su prikazani na slici. Doba cvetanja u kome se nalazi biljka će uticati na celokupni izgled aranžamana koji može da odstupa od onoga što vidite na slici tog proizvoda.

Rok isporuke

Za porudžbine primljene od ponedeljka do petka do 14h, rok isporuke je 2-4 dana u zavisnosti od dogovora sa kupcem.

Pla​ćanje

Za porudžbine napravljene putem naše internet prodavnice, plaćanje se vrši direktno putem digitalnih portala na našoj stranici. Za porudžbine primljene putem telefona, pismeno ili elektronske pošte, plaćanje se vrši gotovinom pri preuzimanju robe u dinarskoj protivvrednosti. Cene na internet prodavnici su izražene u evrima. Prilikom plaćanja putem našeg portala, sa Vaše kartice će biti skinut iznos u dinarskoj protivrednosti.

Cena dostave

Troškovi isporuke su uračunati u cene dekoracija i aranžmana.

Garancija

Molimo Vas da dostavljenu dekoraciju i aranžman pregledate prilikom preuzimanja, jer u suprotnom reklamaciju nećemo naknadno prihvatiti.

Napomene

U NAPOMENAMA upišite kada želite isporuku, ili neku drugu napomenu. Molimo Vas da ostavite broj telefona prilikom porudžbine kako bi mogli jednostavno stupiti u kontakt sa Vama i uspešno uručili aranžman.

Promena politike privatnosti ličnih podataka

DAVIDOVAC FLOWER STUDIO ima pravo da ažurira ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kada to uradimo, Korisnik prihvata i slaže se da je njegova odgovornost da periodično proverava Uslove korišćenja i da bude svestan promena.

Prihvatanje uslova

Korišćenjem ove stranice, Korisnik se slaže sa odredbama ovim Uslovima korišćenja. Ako se ne slažete sa ovom Politikom, molimo Vas da ne koristite veb-sajt. Vaše dalje korišćenje veb-sajta nakon izmena ove Politike smatraće se Vašim prihvatanjem dostavljenih promena.